De Superbrainstorm Het gaat om aandacht geven Superbrainstorm CASE 1: Nudge LinkedIn Durf te vragen CASE 2: Iedereen Elke Dag Plezier Meer info over
Welkom op de site voor de mindmaps van Verbinden11. Connection of Minds heeft op 6 juni 2011 tijdens Verbinden11 de superbrainstorm en presentaties ge-livemindmapped.
Bekijk de mindmaps in pdfs of in doorklikbare website vorm, door op de presentatie of case naar keuze hierboven te klikken.
Intresse in LiveMindMappen op uw eigen event/congres? Bekijk hier een aantal voorbeelden van congressen die u voorgingen. Interesse om te leren MindMappen?
Programma
“Soms heb je van die mensen. Je komt ze onverwacht tegen. Je raakt aan de praat. Van de ontmoeting krijg je frisse energie. Ideeën worden beter door ze samen te bespreken. Er ontstaat een uitvoerbaar plan. Iedereen krijgt zin om zijn schouders eronder te zetten…”
Wanneer je klanten of collega’s samenbrengt, kun je dit soort ontmoetingen mogelijk maken. Je verbindt mensen met elkaar en met elkaars kennis en energie. Dat is het allermooiste dat er is…
Maar hoe pak je dat aan? Hoe verbind je deelnemers met elkaar en met elkaars ideeën? Social media als Linkedin, Facebook en Twitter maken het makkelijker dan ooit om te verbinden. Laagdrempelig kun je elkaar volgen en met elkaar communiceren. Toch mist er een stuk bezieling. Hoe breng je het gevoel van verbondenheid tot leven?
Navigeren door de mindmap
Via de takken kunt u door de mindmap heen navigeren. Via de broodkruimels  bovenaan de pagina’s  kunt u zien waar u bent in de mindmap. Via diezelfde  broodkruimels kunt u ook navigeren. Met de  terugknop (back) in de browser kunt  u een niveau terug in de mindmap. Via het takje 'download' zijn de mindmaps als pdf te downloaden
Contact
Mis je iets of wil je je ideeën met ons delen? Mail dan naar info@worldofminds.com. Benieuwd naar hoe LiveMindMapping waarde kan toevoegen op jouw evenement? Kijk dan eens op onze  Connection of Minds showcase.