Overzicht programma 'whole Brain Thinking' presentatie Filmpjes Boeken Artikelen en blogs Handouts Uitkomst groepsoefening Leren MindMappen? Enkele tweets over deze workshop
Welkom bij de support site behorend bij de workshop 'Whole Brain Thinking' van  Academy of Minds.
Het doel van deze site is om deelnemers aan de workshop, de presentatie, het programma en meer achtergrondinformatie aan te bieden zodat ze een start kunnen gaan maken met de inzichten die tijdens de workshop naar voren zijn gekomen.
Herkenbaar?
Vergaderingen, bijeenkomsten en brainstorm sessies die ellenlang duren en niet meer opleveren dan "een soort van overeenstemming"? 
Geen 'alignment' maar 'agreement'?
 Veranderprocessen die veel te lang duren? Notulen waarin je jezelf maar nauwelijks herkend? Niet van de gebaande paden kunnen afkomen om meer creativiteit vrij te maken? 
Tweegesprekken waarin je 'heel dicht langs elkaar heen communiceert'? Projecten die niet snel genoeg opstarten?
graphic
Doel
Het doel van de workshop is om deelnemers:
  • zich bewust te laten worden van het feit dat ze hun denk- en doekracht aanzienlijk kunnen vergroten;
  • zowel individueel als met de collega's (klanten, leveranciers en andere stakeholders);
  • om toe te passen bij 'het richten van neuzen met draagvlak', stellen van prioriteiten, verbeteren van de communicatie, meer uit een brainstorm te halen, projecten sneller op te starten en leuker en effectiever te vergaderen.
Dit doen we door tijdens de worshop de theorie direct in oefeningen te integreren en de deelnemers zelfte laten ervaren hoe je de denk- en doekracht kan vergroten.
Succes met het toepassen!
Academy of Minds(*) trainers team.
(*) Academy of Minds, een merk van World of Minds, is een gedeponeerde handelsnaam van hereITcomes BV en partner voor verander trajecten en grotere mindmapping implementaties van hypershifters.com en aHa!Coaching.nl. 
(*) World of Minds c.q. Partnerbedrijven werken met officieel gecertificeerde  trainers, specialisten en zijn gecertificeerd leverancier van de software licenties.
Het auteursrecht van deze publicatie en haar bijlagen berust bij World of Minds. Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande toestemming van genoemde dienst op enigerlei wijze worden vermeerderd, openbaar gemaakt of voor commerciële doeleinden worden gebruikt.
Navigeren door de mindmap
Via de takken kan je door de mindmap heen navigeren. Via de broodkruimels bovenaan de pagina’s kunt u zien waar je bent in de mindmap. Via diezelfde broodkruimels kunt u ook navigeren. Met de terugknop (back) in de browser kunt u een niveau terug in de mindmap. Via het takje 'download' zijn de mindmaps als pdf te downloaden.
Contact
Mis je iets of wil je je ideeën met ons delen? Mail dan s.v.p. naar info@academyofminds.com
SocialMedia