Programma Welkom door Inleiding wethouder Jacob Bruintjes, Gemeente Borger-Odoorn Workshops per thema http://www.worldofminds.com/projects/zvkk/2ezpp/plenairediscussie/ Uitsmijter door cabaretière Sankie Koster Voor wie daar meer over wil weten: De praktijk van burgerparticipatie door Wil van der Coelen Documenten, artikelen en foto's Legenda
Welkom bij de website met informatie van het 2e Zeeuws PlattelandsParlement van o.a. het plenaire opening, workshops en plenaire discussie.
De ZVKK (Zeeuwse Vereniging voor Kleine Kernen) organiseert samen met Scoop het 2e Zeeuws PlattelandsParlement. Dat gaat over de thema’s wonen, voorzieningen, mobiliteit en zorg in tijden van krimp en bezuinigingen.
Hoe kunt u de informatie op deze site bekijken?
  • Via de 'takken' van de mindmap kunt u door de mindmap heen navigeren. De eerste tak staat  op 13.00 uur. Daarna kunt u met de klok mee op elke tak klikken.
  • Als u met uw muis over een van de takken schuift en er verschijnt een 'handje' dan kunt u  doorklikken. U kunt ook op 'volgende' en 'vorige' klikken.
  • Via de broodkruimels bovenaan de pagina’s kunt u navigeren en zien waar u bent in de  mindmap.
  • Met de terugknop (<--- ) in de browser of 'backspace' op uw toetsenbord, kunt u een pagina terug in de mindmap.
  • Bekijk het interactieve plenaire deel via deze link waar de mogelijkheid is om te reageren.
Meer weten? 
Klik s.v.p. hier voor een filmpje over mindmappen of mail/ bel naar  info@worldofminds.com  / 070 7071355.
gemaakt met de Visual Webexport en MindManager.
  
Gerelateerde links & documenten