Wat kwam er uit de vier workshops? Een kort interview met Wil van der Coelen over burgerparticipatie  3 participatievormen: wat kunt u daarmee? Wie neemt wanneer welke actie? Conclusies en actiepunten Legenda http://www.worldofminds.com/projects/zvkk/2ezpp/
Welkom bij de website met informatie van het 2e Zeeuws PlattelandsParlement van o.a. het plenaire opening, workshops en plenaire discussie.
De ZVKK (Zeeuwse Vereniging voor Kleine Kernen) organiseert samen met Scoop het 2e Zeeuws PlattelandsParlement. Dat gaat over de thema’s wonen, voorzieningen, mobiliteit en zorg in tijden van krimp en bezuinigingen.
Interactief reageren
Het is mogelijk om in dit deel te reageren op de uitkomsten en bevindingen. Geheel onderaan elke pagina staat een blokje 'comments'. Daaronder staat een kader 'Schrijf een nieuwe reactie'.
Als u wilt reageren op wat er op die pagina staat, kunt u uw reactie intikken. Daaronder kunt u uw naam, emailadres en website aangeven, klik vervolgens op 'reactie verzenden'.
  • Uw naam wordt zichtbaar.
  • uw emailadres is onzichtbaar in de reactie, maar kan de moderator wel inzien en desgewenst met u contact op nemen.
  • Uw persoonlijke website is optioneel.
Alle reacties worden door de moderator van ZVKK gescreend en dan pas geactiveerd; het kan dus even duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.
Hoe kunt u de informatie op deze site bekijken?
  • Via de 'takken' van de mindmap kunt u door de mindmap heen navigeren. De eerste tak staat  op 13.00 uur. Daarna kunt u met de klok mee op elke tak klikken.
  • Als u met uw muis over een van de takken schuift en er verschijnt een 'handje' dan kunt u  doorklikken. U kunt ook op 'volgende' en 'vorige' klikken.
  • Via de broodkruimels bovenaan de pagina’s kunt u navigeren en zien waar u bent in de  mindmap.
  • Met de terugknop (<--- ) in de browser of 'backspace' op uw toetsenbord, kunt u een pagina  terug in de mindmap.
  • Onder elke pagina is het mogelijk gemaakt om op de inhoud van die pagina te reageren of met elkaar in discussie te gaan.
Meer weten?
Klik s.v.p. hier voor een filmpje over mindmappen of mail/ bel naar  info@worldofminds.com  / 070 7071355.
gemaakt met de Visual Webexport en MindManager.