Bijeenkomst: De Lerende organisatie

Tijdens deze informele bijeenkomst op 11 mei of 8 juni van  14.00 tot 17.00 uur (inloop 13.30 uur kantoor Den Haag, Anna Paulownastraat 53) gaan we, met een kleine groep deelnemers, op interactieve wijze in gesprek over hoe we het lerend en innovatief vermogen van teams en de hele organisatie (continu) kunnen vergroten.

We beginnen met een korte presentatie van een nieuwste versie van de lerende organisatie ‘praat en leerplaat’. Hierna gaan we in twee break-outgroepen met elkaar in gesprek. De inzichten uit de groepen worden plenair gedeeld en besproken, zodat we samen kunnen komen tot nieuwe inzichten en oplossingen.

Na de sessie gaan we borrelen (deelnemers nemen zelf een hapje en drankje mee) en verzenden we een verslag voor de achterban inclusief de aangepaste ‘praatplaat’ en andere nuttige visuals en herbruikbare materialen. Hierin staat beschreven wat er tijdens de sessie is besproken en hoe we daarmee verder willen gaan.

Wil je meedoen? Je kunt je hieronder inschrijven. Als de komende sessie vol is, houden we je op de hoogte wanneer er nieuwe data opties bekend zijn.

Inschrijven

    Ik wil me inschrijven voor de nieuwsbrief van World of Minds


    Velden met een * zijn verplicht

    Back to Top