Jaarplannen, hoe werkt dat in de praktijk?

Wat kunnen we van elkaar leren? Wat kunnen onze klanten leren van andere klanten als het gaat om het maken van jaarplannen? Hoe kunnen we waardevolle kennis m.b.t. dit onderwerp verzamelen en overdraagbaar maken?

Graag willen we de kennis, ervaring, inzichten en tips van al onze klanten en relaties bundelen en teruggeven zodat we van elkaar kunnen leren en eventueel elkaar kunnen helpen. We gaan de uitkomsten teruggeven in een verslag maar gaan ook onderzoeken of we een algemeen toepasbare template kunnen ontwikkelen en voor wie wil organiseren we een gezellige informele ‘kennis-uitwissel / doorvraag bijeenkomst’. We stellen het zeer op prijs als je onze korte vragenlijst hierover zou willen invullen!

 

Naar het formulier

 

Posted on 25 mei 2022 in Kennisdeling

Share the Story

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to Top